Zpět

1001 myšlenek, které změnily naše uvažování

1001 myšlenek, které změnily naše uvažování
Bez myšlenek bychom nemysleli. Souhlasíte, že? Žádný Google totiž nenahradí vlastní myšlenkový trust. Co je v hlavě, to se počítá, pánové (dámy nevyjímaje). Zdá se vám, že lidské vědění stále postupuje mílovými kroky kupředu? Máte pocit, že jste ještě nevstřebali včerejší novinky a už se na vás valí bambilion dalších informací? Nemýlíte se.
Dnešní svět je plný cizích slov, záhadných pojmů a všemožných i nemožných teorií. Člověk však není chodící encyklopedie, může si nevědomost dovolit. Anebo si občas nasadí na uši moudrou knihu a podle nálady získává potřebné info i všeobecný přehled. Tahle kniha, to je intelektuální výzva, něco, o čem stojí za to přemýšlet. Pojďte do toho!

Hledání souvislostí je zábava

Lelkování patří lenochodům, odpočívejte aktivně a sbírejte informace. Objevování zajímavých myšlenek a hledání souvislostí je zábava. Tak se bavte.
 

Audiokniha 1001 myšlenek, které změnily naše uvažování tvoří jedinečný naučný audiocyklus. Skládá se ze 6 částí: Architektura a Umění, Filozofie, Politika a Společnost, Psychologie, Náboženství, Věda a Technika.   

Najdete v ní 1001 pozoruhodných myšlenek z různých oblastí lidského vědění a bádání. Rozšiřte si své obzory a nezapomeňte na slova J. F. Kennedyho: „Lidé umírají, národy se rodí a upadají, ale myšlenky žijí dál. Myšlenky odolají i smrti.“
text: Progres Guru
autor
Robert Arp
název
1001 myšlenek, které změnily naše uvažování
interpret
Gustav Bubník
délka
47:52
vydavatel
rok vydání
2016