Vyhledat

Konečně nový Dominik Dán i Vondruška | Nové audioknihy 36/2024

Nové audioknihy 36/2024
Nové audioknihy 36/2024

První zářijový týden připravili audioknižní vydavatelé opět pěknou dávku novinek.

Audiokniha

Pokud jste si oblíbili sérii Deník dobrého detektiva Dominika Dána, jistě uvítáte, že Publixing vydává v pořadí 9. díl, která zatím ve zvukovém zpracování chyběl. Noc temných klamstiev čte Martin Mňahončák.

Témbr zase doplňuje řadu historických Případů královského soudce Melichara českého autora Jana Bauera. V podání Libora Hrušky si můžete poslechnout audioknihu Mrtvola v brnění.

Tympanum natočilo s Gustavem Haškem novinku Vladimíra Zlého Čistič a rovnou ji zařadilo do své audioknižní edice Lupa. Zaposlouchejte se do precizně vystavěné detektivky z drsného Ostravska.

banner 1200x150

Kdo vyhlíží další případ Jiřího Adama z Dobronína ze série historických detektivek Vlastimila Vondrušky Letopisy Královské komory, dočkal se. Prokletí rodu Janoviců vydává Tympanum v podání Martina Zahálky.
 

Nejnovější román Petry Klabouchové, od níž jste už mohli slyšet Prameny Vltavy nebo U severní zdi vydává Host a Audiotéka. Hororový příběh z magické Šumavy Ignis fatuus čtou Klára Suchá a Aleš Procházka.

Jota připravila zvukovou podobu velkolepého románu o soumraku amerického Západu Osamělá holubice. Pulitzerovou cenou ověnčené dílo Larryho McMurtryho čte Ladislav Běhůnek.
 

Román Ada Veroniky Jonášové je inspirovaný osudem autorčiny německé praprababičky, jejíž rodina byla po válce násilně odsunuta. Audioknihu v podání Marie Štípkové a Miroslava Táborského vydává Tympanum.

Voxi uvádí audioknihu kouče, marketéra, hudebníka a bývalého novináře Davida Shorfa Sloužil jsem v Gaze. Jeho neuvěřitelné zážitky z Izraelských obranných sil čtou Filip Jančík, Jakub Saic a Zbyšek Horák.
 

Z čerstvých audioknižních novinek si mohou vybrat i děti. Převážně těm je totiž určena audiokniha Kláry Smolíkové Dalila a výtah bez dveří. Nevšední příběh vám bude číst Tereza Dočkalová.

Dvanáct young adult povídek současných českých autorů spojuje ve sbírce Za pět minut zvoní společné téma školních lavic. Vy si je všechny můžete díky Témbru poslechnout v podání jedenácti interpretů.

Přehledy nových audioknih pro vás týden co týden připravujeme v naposlech.cz

Datum: 

Autor: 

Dále vás může zajímat

Hlasování pro audioknihu začalo
Zprávy

Hlasování pro audioknihu začalo

Stejně jako loni, mohou i letos své sympatie audioknihám vyjádřit všichni posluchači. Na stránkách www.audiokniharoku.cz právě začalo hlasování veřejnosti Cena posluchačů - Audiokniha roku. Svým ...
Číst dál →
Audioknihy.net a naposlech.cz společně
Zprávy

Audioknihy.net a naposlech.cz společně

Sentimentální ohlédnutí za projektem, který nás chytil za srdce a padla mu za oběť většina našeho volného času posledních pěti let.
Číst dál →
Walker & Volf 2015
Zprávy

Walker & Volf 2015

Pánové z Walker & Volf odhalili své vydavatelské plány pro tento rok. Mnoho posluchačů a žánrových fanoušků jistě potěší, že vedle klasických dlouhých audioknih hodlá ...
Číst dál →
Bohové Gothamu
Zprávy

Historická detektivka z New Yorku

OneHotBook vydává ve zvukové podobě román Lyndsay Fayeové Bohové Gothamu, který měl u nás svou knižní premiéru loni v říjnu. Téměř dvanáct a půl hodiny dlouhou ...
Číst dál →
banner 300x480
banner 300x300

O autorovi

Přejít nahoru