Vyhledat

Nový James Bond, Kafka i Wilková zazáří v září v audiu | Nové audioknihy 37/2024

Nové audioknihy 37/2024
Nové audioknihy 37/2024

Deštivé dny přinesly celou řadu pozoruhodných audioknižních novinek.

Audiokniha

Před více než sedmdesáti lety se otevřelo Casino Royale a na scéně se objevil James Bond. Tympanum teď vydává první příběh ze slavné série Iana Fleminga v interpretaci Jiřího Dvořáka.

OneHotBook nahrálo s Václavem Neužilem skutečný příběh nejtroufalejšího lháře a podvodníka v dějinách Franka W. Abagnala. Chyť mě, jestli to dokážeš možná znáte z filmového zpracování.

Radioservis vydává četbu románu Franze Kafky Zámek, kterou letos nahrál a odvysílal Český rozhlas. Dnes světoznámé dílo, které ale nikdy nemělo spatřit světlo světa, čte Kamil Halbich.

banner 1200x150

Strhující historický román anglického autora Edwarda Bulwera Poslední dny Pompejí vyšel poprvé už roku 1834. Příběh obyvatel Pompejí vám dnes bude díky vydavatelství Tympanum číst Pavel Soukup.
 

Román inspirovaný osudem francouzské agentky nasazené během první světové války proti Němcům vydává OneHotBook. Audioknihu Alicina síť Kate Quinnové čtou Vilma Cibulková a Jitka Ježková.

Voxi připravilo zvukovou podobu nové knihy české spisovatelky a novinářky Scarlett Wilkové Když přišli psi. Historický román z prostředí poválečných Beskyd si můžete poslechnout v podání Magdalény Borové.
 

Audiotéka a nakladatelství Pistorius & Olšanská vydávají četbu románu izraelského autora Sajjida Kašui A bylo jitro. Svědectví o komplikovaném a tragickém vztahu mezi Araby a Židy čte Petr Florián.

Vydavatelství Tebenas ve spolupráci s Igorem Barešem pokračuje v kompletaci díla českého scenáristy a spisovatele Vladimíra Körnera. Nyní přichází se zvukovou podobou autorovy prvotiny Střepiny v trávě.
 

Zamčený pokoj se stane dějištěm zdánlivě nemožné vraždy v nové detektivce britského autora J. R. Ellise Případ mrtvého lorda. V interpretaci Filipa Jančíka ji ve zvuku vydává Audiotéka.

Třináct současných slovenských autorů se nechalo inspirovat historií své země a oživilo ji v tajemných až děsivých příbězích. Čti mi! a Hydra vydávají sbírku Slovenské temno v podání Rudo Kaina.

Audioknihy se kupují na Audiolibrixu. Přečíst si o nich můžete na naposlech.cz.

Datum: 

Autor: 

Dále vás může zajímat

Hlasování pro audioknihu začalo
Zprávy

Hlasování pro audioknihu začalo

Stejně jako loni, mohou i letos své sympatie audioknihám vyjádřit všichni posluchači. Na stránkách www.audiokniharoku.cz právě začalo hlasování veřejnosti Cena posluchačů - Audiokniha roku. Svým ...
Číst dál →
Audioknihy.net a naposlech.cz společně
Zprávy

Audioknihy.net a naposlech.cz společně

Sentimentální ohlédnutí za projektem, který nás chytil za srdce a padla mu za oběť většina našeho volného času posledních pěti let.
Číst dál →
Walker & Volf 2015
Zprávy

Walker & Volf 2015

Pánové z Walker & Volf odhalili své vydavatelské plány pro tento rok. Mnoho posluchačů a žánrových fanoušků jistě potěší, že vedle klasických dlouhých audioknih hodlá ...
Číst dál →
Bohové Gothamu
Zprávy

Historická detektivka z New Yorku

OneHotBook vydává ve zvukové podobě román Lyndsay Fayeové Bohové Gothamu, který měl u nás svou knižní premiéru loni v říjnu. Téměř dvanáct a půl hodiny dlouhou ...
Číst dál →
banner 300x480
banner 300x300

O autorovi

Přejít nahoru