Vyhledat

Finále detektivek z oddělení Q v čele rekordního počtu novinek | Nové audioknihy 38/2024

Nové audioknihy 38/2024
Nové audioknihy 38/2024

Audiolibrix má narozeniny a to vždycky znamená spoustu, ale spóóóustu novinek.

Audiokniha

Témbr a Paseka připravili četbu zatím posledního románu Marka Torčíka Rozložíš paměť. Bolestné vzpomínky na dospívání v prostředí, které trestá odlišnost, čte Vojtěch Hrabák.

Desátý případ Carla Mørcka z Oddělení Q uvádí OneHotBook. Dlouho očekávané finále dánské kriminální série Jussiho Adler-Olsena Sedm metrů čtverečních čte Igor Bareš.

Ani Marplová, ani Poirot. Na scénu přichází další hrdina s bystrým mozkem, inspektor Battle. Detektivku Agathy Christie Tajemství Chimneys vydává Tympanum v podání Petra Kubese.

banner 1200x150

Publixing pokračuje v řadě českých překladů detektivek Dominika Dána. V případu Krev není voda se vrátíme do roku 1992, který byl pro Krauze opravdu těžký. Čte Martin Stránský.
 

Jsou vzpomínky detektiva Josie Quinové výhodou, nebo jejím prokletím? Cosmopolis vydává už 9. případ z pera Lisy Reganové. Krimi Krvavá spása vám přečte Jitka Ježková.

Tatáž interpretka se ujala i četby thrilleru americké autorky Sam Holland Číslo 20. Další nervydrásající audioknihu od autorky bestsellerového Kopíráka vydává Témbr.

OneHotBook nahrálo s Otakarem Brouskem ml. druhý díl série kriminálních thrillerů s psychologem Josephem OʼLoughlinem. Ve zvuku vychází Amnézie Michaela Robothama.

Opusťme žánr krimi a pojďme na fantastiku. OneHotBook vydává v podání Jana Dolanského jeden z nejslavnějších upírských románů 20. století Já, legenda Richarda Mathesona.
 

František Kotleta se podruhé vrací do světa Tobiášova řádu, svérázných bojovníků proti démonům. Nakladatelství Fobos vydává v interpretaci Marka Holého audioknihu Černá luna.

OneHotBook otevírá další řadu příběhů v rámci velkolepé série Terryho Pratchetta Úžasná Zeměplocha. Svobodnej národ s nebojácnou Toničkou Bolavou vypráví Tereza Dočkalová.
 

 

OneHotBook připravilo také první díl série Kladivo na čaroděje Jiřího Pavlovského s týmem netradičních detektivů bojujících proti nadpřirozenu. Audioknihu Magie pro každého čte Jan Teplý.

Ostravské OVA Audio nahrálo napínavou fantasy akční gangsterku českého autora Vojtěcha Záleského Převzetí. Pátrat po zmizelém bratrovi můžete spolu s Dušanem Urbanem.
 

Možná jste viděli film, možná seriál. Teď si poslechněte audioknihu. Tympanum vydává Zlý začátek ze série Řada nešťastných příhod Lemony Snicketa v interpretaci Libora Hrušky.

Pod značkou Témbr vychází v podání osmi herců emocemi nabitá heavy contemporary Zvěsti českého autora Aleše Novotného. Pro některé posluchače může být znepokojivá.
 

Tympanum a Paseka vydávají v autorské interpretaci další audioknihu známého, především párového terapeuta Honzy Vojtka. Také tentokrát ho zajímají… Prostě vztahy.

Pro audioknihy si běžte na Audiolibrix. Vše nejlepší k narozeninám mu přeje naposlech.cz.

Datum: 

Autor: 

Dále vás může zajímat

Hlasování pro audioknihu začalo
Zprávy

Hlasování pro audioknihu začalo

Stejně jako loni, mohou i letos své sympatie audioknihám vyjádřit všichni posluchači. Na stránkách www.audiokniharoku.cz právě začalo hlasování veřejnosti Cena posluchačů - Audiokniha roku. Svým ...
Číst dál →
Audioknihy.net a naposlech.cz společně
Zprávy

Audioknihy.net a naposlech.cz společně

Sentimentální ohlédnutí za projektem, který nás chytil za srdce a padla mu za oběť většina našeho volného času posledních pěti let.
Číst dál →
Walker & Volf 2015
Zprávy

Walker & Volf 2015

Pánové z Walker & Volf odhalili své vydavatelské plány pro tento rok. Mnoho posluchačů a žánrových fanoušků jistě potěší, že vedle klasických dlouhých audioknih hodlá ...
Číst dál →
Bohové Gothamu
Zprávy

Historická detektivka z New Yorku

OneHotBook vydává ve zvukové podobě román Lyndsay Fayeové Bohové Gothamu, který měl u nás svou knižní premiéru loni v říjnu. Téměř dvanáct a půl hodiny dlouhou ...
Číst dál →
banner 300x480
banner 300x300

O autorovi

Přejít nahoru