Vyhledat

Tipy na podzimní poslech | Nové audioknihy 39/2024

Nové audioknihy 39/2024
Nové audioknihy 39/2024

Podzim a audioknihy – to jde k sobě. Vyberte si na poslech některou z aktuálních novinek.

Audiokniha

Už popáté se v interpretaci Pavla Soukupa otáčí Kolo času – fantasy sága Roberta Jordana, které dává vizuální seriálovou podobu Amazon. Oheň z nebes si můžete poslechnout díky OneHotBook.

Nebo dáte přednost románu Matta Haiga, který získal v roce 2020 Goodreads Choice Award v kategorii fikce? Polnočná knižnica vychází u Publixingu a Ikaru ve slovenském překladu v podání Nory Ibsenové.

U příležitosti výročí 100 let od narození Josefa Škvoreckého připravilo OneHotBook četbu jeho knihy Prima sezóna. Útrapami i láskami Daniela Smiřického v době protektorátu vás provede Jan Meduna.

banner 1200x150

Novou detektivku českého autora Jiřího Březiny z jeho série s policistou Tomášem Volfem vydává ve zvuku Voxi. Šestý kriminalistův případ vám v audioknize Mimo obraz představí Jakub Saic.
 

Napětí slibuje také první díl řady thrillerů s mladou policistkou Milou Vasquezovou, který právě vydala Kanopa. Audioknihu Našeptávač Donata Carrisiho si můžete poslechnout v podání Jana Šťastného.

Druhé šance jsou velmi vzácné, Vincent Krhavý však jednu takovou dostane. A posluchači taky. Témbr nahrál s Martinem Stránským druhý noirový příběh Viléma Koubka Smějící se bestie.
 

Jestliže dáváte přednost historickým románům, určitě si nenechejte ujít audioknihu Santiaga Posteguilla Já, Iulia. V interpretaci Jany Strykové, Jaromíra Meduny a Davida Schneidera ji vydává OneHotBook.

Další novinka bude zajímat spíše mladší posluchače, zejména ty, kteří si oblíbili romány Jaroslava Foglara. Na něj navázal Hugo Šlik jehož Zkáza Jezerní kotliny vychází u Albatrosu v podání Pavla Neškudly.
 

Vydavatelství Čti mi! je zastoupeno v přehledu novinkových audioknih titulem Lukáše Zárybnického 1492: Dobytí Granady. Válka a intriky, boj o moc i víru… to vše v podání Vojtěcha Hamerského.

Cestou od narození až po spokojené stáří vás v audioknize Tak o co jde? provede popularizátor vědy a uznávaný psychiatr Cyril Höschl. Čtou Petr Štěpánek a Jan Vondráček, vydává Voxi.

Přehledy audioknižních novinek pro vás každý týden připravuje naposlech.cz

Datum: 

Autor: 

Dále vás může zajímat

Hlasování pro audioknihu začalo
Zprávy

Hlasování pro audioknihu začalo

Stejně jako loni, mohou i letos své sympatie audioknihám vyjádřit všichni posluchači. Na stránkách www.audiokniharoku.cz právě začalo hlasování veřejnosti Cena posluchačů - Audiokniha roku. Svým ...
Číst dál →
Audioknihy.net a naposlech.cz společně
Zprávy

Audioknihy.net a naposlech.cz společně

Sentimentální ohlédnutí za projektem, který nás chytil za srdce a padla mu za oběť většina našeho volného času posledních pěti let.
Číst dál →
Walker & Volf 2015
Zprávy

Walker & Volf 2015

Pánové z Walker & Volf odhalili své vydavatelské plány pro tento rok. Mnoho posluchačů a žánrových fanoušků jistě potěší, že vedle klasických dlouhých audioknih hodlá ...
Číst dál →
Bohové Gothamu
Zprávy

Historická detektivka z New Yorku

OneHotBook vydává ve zvukové podobě román Lyndsay Fayeové Bohové Gothamu, který měl u nás svou knižní premiéru loni v říjnu. Téměř dvanáct a půl hodiny dlouhou ...
Číst dál →
banner 300x480
banner 300x300

O autorovi

Přejít nahoru