Vyhledat

Audioknihy se slevou až 50 %? Ano!

Audioknihy se slevou až 50 %? Ano!
Audioknihy se slevou až 50 %? Ano!

Audiolibrix slaví 12. narozeniny, z dárků se ale jako obvykle můžete radovat především vy, posluchači! Jak už je totiž dobrým zvykem, během čtyřdenní akce nabízí Audiolibrix vybrané audioknihy se slevou až 50 %. Kromě oblíbených titulů se můžete těšit i na exkluzivní novinky, na něž se poloviční sleva samozřejmě rovněž vztahuje. Dejte si ovšem pozor, aby vám žádná sleva neutekla!

Audiokniha

Stejně jako před rokem, i letošní oslava 12. narozenin Audiolibrixu se nese v obvyklém duchu. Za polovic letos dostanete celkem pět set audioknih, ovšem nikoliv najednou. Během pěti slevových vln se od středečního poledne do páteční půlnoci bude vždy po 12 hodinách nabídka zlevněných titulů obměňovat. Vyplatí se tedy hlídat si nabídku audioknih v každé várce, jedině tak vám totiž neunikne žádná nahrávka v 50% slevě!

Pokud by se ale náhodou stalo, že vám některá vlna slev přeci jen uteče, nezoufejte. V sobotu dopoledne bude last minute sleva 25 % na všechny audioknihy, které se objevily v předchozích, již skončených slevových várkách.
 

 
Narozeninová oslava probíhá od středy do soboty dle následujícího rozpisu:
 

banner 1200x150
  • Středa 18. 9. ve 12.00 – 1. vlna audioknih se slevou 50 %
  • Čtvrtek 19. 9. v 0.00 – 2. vlna audioknih se slevou 50 %
  • Čtvrtek 19. 9. ve 12.00 – 3. vlna audioknih se slevou 50 %
  • Pátek 20. 9. v 0.00 – 4. vlna audioknih se slevou 50 %
  • Pátek 20. 9. ve 12.00 – 5. vlna audioknih se slevou 50 %
  • Sobota 21. 9. v 0.00 – extra vlna se všemi narozeninovými audioknihami se slevou 25 %
  • Sobota 21. 9. ve 12.00 – konec narozeninové akce

Ve slevě novinky i oblíbené tituly

Také letos se můžete těšit na exkluzivní novinky, které si hned po vydání budete moci v příslušné vlně pořídit se slevou 50 % (a v sobotu dopoledne 25 %). Jedná se například o dlouho očekávaný závěrečný díl série z oddělení Q Sedm metrů čtverečních Jussiho Adler-Olsena, nebo oceňovaný román Marka Torčíka Rozložíš paměť, popisující dospívání queer chlapce na moravském maloměstě, kde se odlišnost neodpouští. Těšit se můžete i na Svobodnej národ Terryho Pratchetta, což je v pořadí třicátý díl série Úžasná Zeměplocha, či na detektivku Dominika Dána Krev není voda, kterou v češtině načetl Martin Stránský. A nebude to jediné setkání s tímto slovenským králem kriminálního žánru.

Mezi akčními tituly se slevou totiž najdete i letošní bestseller Dominika Dána Kruhy na vode, jemuž dal slovenskou zvukovou podobu Martin Mňahončák. Fanouškům klasické detektivky můžeme doporučit sbírku povídek se slečnou Marplovou Třináct záhad, ze soudobé produkce pak naopak nesmíte minout další díl z řady příběhů s detektivem Robertem Kettem Tři malá prasátka od Alexe Smithe. Král hororu Stephen King přispěchá se svou Holly, zatímco Kateřina Surmanová pro vás připravila mysteriózně laděný příběh Tři sekery. Pokud se neradi bojíte, možná vás potěší humorná knížka Jamese Herriota Když se zvěrolékař ožení, či romantický příběh Pláž v Chorvatsku Julie Caplinové.

Milovníkům sci-fi a fantasy udělá radost Kosení Neala Shustermana, Babylon neboli Nutnost násilí R. F. Kuangové, nebo Legenda Davida Gemmela. A pokud dáváte přednost spíše audioknihám o osobním rozvoji, je tu třeba Aneta Martinek a její titul Organizační porno.

Ze starších, ale stále velmi oblíbených nahrávek, se můžete těšit na vítěze Audioknihy roku 2022 Oldřicha Kaisera a jeho podání klasické mafiánské story Kmotr Maria Puza. V nabídce bude i držitel letošního ocenění, Vlastní životopis Agathy Christie, který jedinečným způsobem jako svou vůbec první audioknihu načetla legendární herečka Alena Vránová.

Vybírat je rozhodně z čeho. Neváhejte tedy a užívejte si nákupů audioknih se slevou až 50 % na speciální narozeninové stránce Audiolibrixu!

Datum: 

Autor: 

Dále vás může zajímat

Hlasování pro audioknihu začalo
Zprávy

Hlasování pro audioknihu začalo

Stejně jako loni, mohou i letos své sympatie audioknihám vyjádřit všichni posluchači. Na stránkách www.audiokniharoku.cz právě začalo hlasování veřejnosti Cena posluchačů - Audiokniha roku. Svým ...
Číst dál →
Audioknihy.net a naposlech.cz společně
Zprávy

Audioknihy.net a naposlech.cz společně

Sentimentální ohlédnutí za projektem, který nás chytil za srdce a padla mu za oběť většina našeho volného času posledních pěti let.
Číst dál →
Walker & Volf 2015
Zprávy

Walker & Volf 2015

Pánové z Walker & Volf odhalili své vydavatelské plány pro tento rok. Mnoho posluchačů a žánrových fanoušků jistě potěší, že vedle klasických dlouhých audioknih hodlá ...
Číst dál →
Bohové Gothamu
Zprávy

Historická detektivka z New Yorku

OneHotBook vydává ve zvukové podobě román Lyndsay Fayeové Bohové Gothamu, který měl u nás svou knižní premiéru loni v říjnu. Téměř dvanáct a půl hodiny dlouhou ...
Číst dál →
banner 300x480
banner 300x300

O autorovi

Přejít nahoru